ADVERTISEMENT

РЕАКЦИЯТА НА ЕВРЕИТЕ В МАКЕДОНИЯ, КОЯТО ЩЕ БЪДE  ДОБАВЕНA В КНИГАТА „БЪЛГАРСКИ ФАШИСТКИ  ОКУПАЦИОННИ ВЛАСТИ“ MACTEL

РЕАКЦИЯТА НА ЕВРЕИТЕ В МАКЕДОНИЯ, КОЯТО ЩЕ БЪДE  ДОБАВЕНA В КНИГАТА „БЪЛГАРСКИ ФАШИСТКИ  ОКУПАЦИОННИ ВЛАСТИ“.

Реакцията на евреите в Македония, които ще бъдат добавени в книгата "български фашистки на окупационните власти".

Еврейски религиозен съюз  на Холокоста на евреите от страната в съвместен отговор посочват, че не са съгласни с клауза за премахване на  състава, „български фашистки окупатор“, се изясни, че вместо да се изключения на термина „български“, трябваше да се добавят термините „време“ и „власт“, и всяка формулировка за събитията от Втората световна война, свързана с българското нашественик, би трябвало да бъде именувана  като „български фашистки  окупационни власти“.

В отговор се посочва, че изключването на срока за етнически групи означава „изопачаване на историческата истина“.

Те заявиха, че техните съвет се базира на факта, че сегашната Република Македония по време на Втората световна война е била разделена на две зони-Източна Македония, окупирана от  Италия и Егейска Македония окупирана от Германия , както и Беломорието окупирано от България  в която голяма част от еврейското население  „са били депортирани от българските нашественици  и италианския нашественик“.

Вие не можете да дойдете до неправилно преподаване на историята, имате нужда от исторически сайт, който ще отговаря на всички заинтересовани страни, засегнати от исторически събития. Това означава, че вместо да изтриете „bg“, добавят термините „време“ и „власт“, както и всички форми за събитията от Втората световна война, свързани с българският  нашественик, ще бъде наречени „български фашистки  окупационните власти и“,е  забележката на , еврейския религиозен съюз  на Холокоста на евреите в Страната.

Те посочват, че това не е на мода, и република България трябва да признае своята вина , че тя е част от Оста и пряко участва в холокоста на евреите.

Според тях, за да може  настоящото поколение  да ги освободи от бремето на миналото, а именно „София“ публично да  се извини „за действията на  България, за окупацията и депортирането на евреите в сегашна Македония.

Това е изискване, наложено в продължение на няколко години, и вместо това, за да бъде финализирано, толкова повече то се задълбочава. Ние се надяваме, че за нас  ще дойде време, когато ние, евреите, които в продължение на векове все още живеят в тази страна, ще ви помолим да не се изтрива колективната памет на съдебните процеси над  „български фашистки окупационните власти“, добавено в съвместен отговор на еврейската религиозна общност за Холокоста на евреите в Страната.

ADVERTISEMENT
Next Post

Comments 2

  1. Евгени Петров says:

    Може би този Еврейски религиозен съюз на Холокоста, един ден ще поиска да се извиним и за това, че спасихме над 70000 евреи???
    А и до каква степен въпросният съюз изразява мнението на еврейският народ???

    • da г-н петров със сигурност . не мислете че изразявам съгласие а по- скоро сарказъм . понякога си мисля , че хората наистина са различни – нашите евреи ни защитават , а тези ни мразят – съдба какво да кажеш повече

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Останете на линия

Последните публикации

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist