ADVERTISEMENT

През погледа на главния редактор: Сблъсъкът на ЕНП и консерваторите със социалисти, зелени и либерали ЗАРАТА.ИНФО ЖИВКА КЕХАЙОВА

През погледа на главния редактор: Сблъсъкът на ЕНП и консерваторите със социалисти, зелени и либерали

 

Живка Кехайова

Сблъсъкът на ЕНП и консерваторите със социалисти, зелени и либерали в Резолюцията за България.

Както, предполагам, е ясно – на никого не му пука точно за България и така трябва да бъде. Особено след като и на българите не им пука за България.

Резолюцията е само повод лявото и дясното в ЕП да премерят сили и влияние. Тройната коалиция леви и ултра леви отхвърлиха всички поправки, внесени от ЕНП и консерваторите. ЕНП и консерваторите – без Радан Кънев, разбира се – също гласувал срещу внесените от собствената му партия поправки, няма да подкрепят резолюцията.

И пак всички ще са победители с цената само на едно – на унижението на България!

Благодарение на социалисти, зелени и леви либерали, плюс Радан Кънев, остават текстовете да признаем македонско малцинство и ОМО “Илинден”, да не обръщаме внимание на българския Конституционен съд и да признаем Истанбулската конвенция и още благинки.

Калина Андролова го написа: “Бойко Борисов все някога ще си отиде, но няма да е заради натиск на развилнели се поддръжници на транссексуалността.
Политическата неразумност на Елена Йончева и Радан Кънев нанася имиджови вреди на България. Така и не разбраха, че етикетът “корумпирана държава” е прост инструмент за натиск, който цели корекция на поведението на правителствата, съобразно интереси на външни фактори”. 

Водете си бележки, избиратели – да не забравите до март на кой точно България не му е по-важна от собствената му жажда за недемократично влизане във властта, или просто собствената му злоба. Е, аз ще ви напомня, но не е зле и вие да ПОМНИТЕ!

Че проблемът на българите  и демокрацията у нас е именно този – не помним! Не работим! И всеки път се вързваме на едни и същи локуми на различни месии.

ADVERTISEMENT
Next Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Останете на линия

Последните публикации

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist