ADVERTISEMENT

ХА СЕГА ДЕ ОТ ПОГЛЕД .ИНФО

Скандал в САЩ!!! Доктор Фаучи, “вирусната операция COVID-19” застраховка на “Дълбоката държава” ли е?

От това се учуди и съветникът по стратегията Грег Руббин, който зададе в “Туитър” няколко въпроса на Антъни Фаучи/на снимкта-б.р./, водещ национален експерт по инфекциозните заболявания, директор на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания на САЩ.

Въпросите ни се струват интересни.

Имам няколко въпроса към д-р Антъни Фаучи. Може би Шанел Райън (главен кореспондент на Белия дом), искате да зададете тези въпроси на д-р Фаучи по време на пресконференция в Белия дом:

  1. Д-р Фаучи, бяхте ли директор на Националния здравен институт по време на администрацията на Обама?
  2. Д-р Фаучи, за кого гласувахте през 2016 г. за Доналд Тръмп или за Хилари Клинтън?
  3. Д-р Фаучи, познавате ли Аврил Хейнс (заместник-директор на ЦРУ и заместник-съветник на президента на САЩ по националната сигурност)?
  4. Д-р Фаучи, говорили ли сте си някога с Аврил Хейнс?
  5. Д-р Фаучи, защо финансирахте изследването през 2015 г., заедно с Китайската фондация за наука, за да произведете смъртоносния коронавирус, и двама учени от вирусологичната лаборатория Ухан бяха в този екип?
  6. Д-р Фаучи, лоялен ли сте към президента Тръмп или сте дълбоко държавен предател? Д-р Фаучи, защо тайно казахте на сенатора Ричард Бър, че коронавирусът ще бъде разрушителен и че ще унищожи Уолстрийт? Успя ли сенатор Бър да изтегли 1,5 милиона долара в акции на 13 февруари?
  7. Д-р Фаучи, как разбрахте преди 13 февруари, че коронавирусът ще унищожи Уолстрийт? По това време вирусът беше само в Китай, но тук, в САЩ, нямаше нищо, а и в Европа също нямаше … Как разбрахте това?
  8. Д-р Фаучи, “вирусната операция” застраховка на дълбоката държава ли е? За да се вкара в действие, ако импийчмънта на Тръмп не се увенчае с успех. Застраховка на “Дълбоката държава” в случай на крах на Уолстрийт и икономиката, за да може да обвините Тръмп за всичко и той да не бъде преизбран ноември?

Надяваме се сега да разбирате с каква цел Аврел Хейнс, заместник-директор на ЦРУ и заместник-съветник на президента на САЩ по национална сигурност, която се споменава във въпросите, е присъствала на мероприятието на Гейтс “Събитие 201”, което се е провело година преди избухването на COVID-19 и което е учение за службите, чийто сценарий е разпространяването на коронавируса заедно с директора на САЩ по осигуряване на готовност за извънредни ситуации и реагирането на тях.

За по-пълно разбиране на ситуацията и обстановката с потенциалните участници в огнището на коронавируса, представяме едно от електронните писма, което показва, че един от основните участници в елиминирането на пандемията в Съединените щати, д-р Фаучи е тясно свързан с “Дълбоката държава” и не е чужд на Хилари Клинтън.

От: Антъни Фаучи. Изпратено: сряда, 23 януари 2013 г. 6: 10 ч.

До: Шерил Милс

Тема: днешното представяне

Шерил:

Всички, които се съмняваха в издръжливостта и способностите на секретарката след болестта ѝ, бяха пометени от днешната реч пред Сената и Камарата на представителите. Тя се сблъска с изключително трудни обстоятелства на съдебното заседание и въпреки това го показа на всички. Моля, кажете ѝ, че всички я обичаме и сме много горди да я познаваме. С най-добри пожелания, Тони.

Антъни С. Фаучи, д.м.н., директор на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания

Пропускайки липсата на косвени доказателства, всички предположения, че секретарката, за която Фаучи се е погрижил през 2013 г., е болна от коронавирус, трябва да се отбележи, че тази мис Шерил Милс е тясно свързана с Клинтън.

Черил Д. Милс, Хилари Клинтън и ръководителят на кампанията на Клинтън Джон Подеста 

Тя за първи път придоби известност в обществото като заместник-помощник на президента Бил Клинтън в Белия дом, когото тя защитаваше по време на процеса на импийчмънт през 1999 г. Работила е и в Нюйоркския университет като старши вицепрезидент, служила е като старши съветник в президентската кампания на Хилари Клинтън през 2008 г. и се счита за член на групата главни съветници на Хилари Клинтън.

По някаква причина се смята, че такива близки приятели на Хилари Клинтън (Шерил, д-р Фаучи и Аврил Хейнс) случайно попадат в дневния ред на коронавируса и че те са ключът към разгадаването на истинската същност на COVID-19.

Превод: В. Сергеев

 

ADVERTISEMENT
Next Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Останете на линия

Последните публикации

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist